utsedd till årets noob

… eller ”årets grönöling” som priset egentligen hette! Helt otroligt roligt, och verkligen inget jag räknade med! Extra roligt var det att de som utsåg priset tydligen haft svårt att välja viken av mina öl som jag skulle få priset för, bättre betyg kan man ju inte få! I prislådan fanns bl.a. finfin vanilj från madagaskar och planksteks-plankor! Vad tror ni om att brygga en variant av vinnarölen med vaniljen och att sen ekplankslagra den??


6 responses to “utsedd till årets noob

 • Hampus

  Stort grattis! Välförtjänat!

 • Victoria

  Bra jobbat Hannes!!!! Forza Skåne!

 • Anton

  Grattis! Blir ju jättesugen på att prova den ölen!

 • Hannes

  Tack så mycket för gratulationerna! Anton, just vinnarölen finns det endast två flaskor kvar av och dem hade jag tänkt spara.. Men jag har sjävklart tänkt brygga om den, plus att jag har en del annat… Jag skulle ju gärna testa din öl, tror du vi skulle kunna ordna ett byte på något sätt?

  • Anton

   Jag testar gärna vilka som helst av dina! 🙂 Men vi kan väl skicka paket kanske? Om nåra veckor är vi nog klara med alla öl för säsongen. Du kan väl maila mig, så ordnar vi något.. (antonirymden(a)hotmail.com)

 • sm-resultat « nerdbrewing

  […] specialöl, lite oväntat då besökarna verkligen verkade gilla den och med tanke på utnämningen årets grönöling. Men men det är bara att försöka förfina receptet och satsa på revansch nästa år! Jag har […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: